top of page
  • Sjoerd Vos

Over Mark Blum en Sjoerd Vos: Creatievelingen die Passie in Professie hebben omgezet

Bijgewerkt op: 5 jun.

Mark Blum en Sjoerd Vos, twee gedreven creatievelingen van middelbare leeftijd, hebben hun passie voor videoproductie omgezet in een bloeiende onderneming. Met hun indrukwekkende ervaring en onuitputtelijke enthousiasme hebben ze een studio gecreëerd waar kwaliteit, gastvrijheid en service voorop staan.


Onze Grote Greenscreen Studio

Bij ons draait alles om de perfecte opname. Onze ruime greenscreen studio is uitgerust met de nieuwste technologie en biedt ongekende mogelijkheden voor elk type videoproductie. Of het nu gaat om commercials, muziekvideo's, films of instructievideo's, we hebben de faciliteiten en expertise om jouw visie tot leven te brengen.


Kwaliteit en Gastvrijheid

Creatievelingen die Passie naar Professie hebben omgezet

Mark en Sjoerd hechten veel waarde aan kwaliteit en gastvrijheid. Van het moment dat je onze studio binnenstapt, zorgen we ervoor dat je je welkom voelt. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan klaar om je te ondersteunen bij elk aspect van de productie. We begrijpen dat een comfortabele omgeving bijdraagt aan het creatieve proces, en daarom hebben we veel aandacht besteed aan de inrichting van onze studio en faciliteiten.


Hoge Service en Ruime Lounge

Service is voor ons meer dan alleen het leveren van een goede opname. We bieden een all-inclusive ervaring waarin jouw comfort centraal staat. Onze ruime lounge is de perfecte plek om te ontspannen tussen opnamen door. Hier kun je genieten van een kop koffie, wat snacks, en ontspannen terwijl je overlegt met je team.


Betaalbare Topkwaliteit

Een veelgehoorde misvatting is dat hoogwaardige faciliteiten automatisch hoge kosten met zich meebrengen. Bij ons bewijzen we het tegendeel. In verhouding tot andere studio's zijn wij zeker niet de duurste. Wij bieden topkwaliteit en een uitstekende service tegen eerlijke prijzen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je budget en je volledig kunt concentreren op het creatieve proces.


Waarom Kiezen voor Ons?

Mark,  als content manager bij Qfes creative media
  1. Ervaring en Passie: Met Mark en Sjoerd aan het roer weet je dat je werkt met professionals die hun vak door en door kennen en met hart en ziel betrokken zijn bij elk project.

  2. Uitgebreide Faciliteiten: Onze grote greenscreen studio en ruime lounge bieden alles wat je nodig hebt voor een succesvolle productie.

  3. Ongeëvenaarde Gastvrijheid: We zorgen ervoor dat je je thuis voelt en voorzien je van alle gemakken die je nodig hebt om je creativiteit te laten stromen.

  4. Betaalbare Kwaliteit: Hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij bieden betaalbare tarieven zonder concessies te doen aan de service en faciliteiten.

Sjoerd. Tech lead bij Qfes creative media

Bij Mark Blum en Sjoerd Vos ben je in goede handen. We nodigen je van harte uit om onze studio te komen bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we je volgende project tot een groot succes maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het verschil dat passie, professionaliteit en gastvrijheid kunnen maken.


9 weergaven

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page