top of page

Greenscreen

Qfes creative media group is expert in Greenscreen Producties! Ontdek de magie van Greenscreen (ook wel Chromakey genoemd) in onze state-of-the-art studio. Bij Qfes tillen wij videoproducties naar een hoger niveau door gebruik te maken van deze geavanceerde techniek. 

workout 1.jpg
Fitness

Ongekende mogelijkheden

​Om een idee te geven: je kunt met onze kennis en ervaring toffe workouts met levensechte 3D-achtergronden, door gebruik te maken van greenscreen technologie. Onze speciale aanpak zorgt ervoor dat de workouts vertaald kunnen worden en de gesynchroniseerde lipbewegingen er natuurlijk uitzien, dankzij slimme kunstmatige intelligentie. Zo worden de sportworkouts wereldwijd inzetbaar.

WE 💚 GREENSCREEN

  • Professionele studio: de speciaal ontworpen greenscreen studio biedt de perfecte omgeving voor elke vorm van productie. Of je nu een bedrijfsvideo, reclame-, presentatie- of een creatieve film wilt maken, wij hebben de ruimte en technologie om het mogelijk te maken.

  • Creatieve mogelijkheden: met greenscreen zijn de mogelijkheden eindeloos. Transformeer de achtergrond naar elke gewenste locatie, creëer virtuele sets, of voeg visuele effecten toe die je verbeelding te boven gaan. Wij helpen je bij het realiseren van jouw visie.

  • Professioneel team: ons ervaren team van creatievelingen, editors en technici staat klaar om jouw project tot een succes te maken. Van concept tot eindproduct, wij zorgen voor een fijne communicatie en een vlekkeloos proces.

  • Flexibiliteit en efficiëntie: wij begrijpen dat je tijd kostbaar is. Ontzorgen is een belangrijk aspect. Onze efficiënte workflows en geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat jouw project snel en professioneel wordt afgeleverd.

  • Maatwerk: ieder project is uniek. Wij luisteren naar jouw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw doelen en budget.

Ontdek de kracht van greenscreen producties bij Qfes! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw kunnen helpen met het tot leven brengen van jou visie!

 

Laten we contact hebben

Stuur je vraag en wij nemen spoedig contact met je op!

Bedankt voor je interesse!

bottom of page